Menuen

Når du er på øen, så skal det også kunne smages. Derfor sørger vi får dufte, teksturer, farver og friske råvarer i hvert eneste måltid, som vi serverer under festivalen. Vores filosofi:

Mad er at blive mæt med alle sanser – og LIVØ har tradition for at levere til hele kroppen, når du er landet. Vi spiser sammen – for fællesskabet betyder noget.

mad livø
Menu!

På Livø elsker vi det grønne køkken med så mange af årstidens lokale råvarer, som muligt, og det fornøjer os at Nordic folk festival har bedt os om endnu mere grøn og klimavenlig mad.

Morgenmaden er ganske enkel og bare lækker og består af kaffe, the og mælk, surmælksprodukter, hjemmelavet musli, Ullas hjemmebagte brød, rugbrød, oste og hjemmelavet marmelade

Frokosten er “hele haven suppe”, tærter, sommersalat, kålsalat, bælgfrugt salat, nordisk “hummus”, dressinger og vinaigrette, ost og marmelade og Ullas brød

Aftensmaden, Fredag aften serverer vi vores lækre Chili sin og con carne med egen chilisauce, ris, salat og brød. Lørdag aften er der lagt op til fest med Go´mad for vegetarer og kødspisere med salater og lækre bælgfrugter, skønne grøntsager, svampe og grillet svin.