Menuen

Maden på Livø

Når du er på øen, så skal det også kunne smages. Derfor sørger vi får dufte, teksturer, farver og friske råvarer i hvert eneste måltid, som vi serverer under festivalen. Vores filosofi:

Mad er at blive mæt med alle sanser – og LIVØ har tradition for at levere til hele kroppen, når du er landet. Vi spiser sammen – for fællesskabet betyder noget.

mad livø
Som ekstra krydderi!

Der bliver mulighed for at deltage før under og efter måltiderne. Under festivalen kan du melde dig på “madholdet” og hjælpe til – hvis du har lyst.  

Maden på Vitskøl Kloster

Vores udgangspunkt er, at maden skal være ukompliceret og ligetil. Ikke dermed sagt, at maden ikke skal være spændende, Som udgangspunkt skal alt i køkkenet laves fra bunden.

Vores køkken tager udgangspunkt i råvarer primært baseret på friske, danske råvarer af højeste kvalitet afstemt efter årstiden og gerne med kød fra egen produktion samt krydderurter fra drivhusene på klosteret.

Sæson

Vi respekterer den enkelte danske råvares sæson og men tager også højde for, at visse udenlandske råvarer ligeledes har deres sæson. 

Smag, duft & udseende

Vi vil altid lade råvarens smag, duft og udseende komme tydeligt frem i den enkelte ret, så alle tre elementer danner den helhed, som rettens eller menuens nuancer skal give.

brød
Danhostel
Menu

Menuen er ikke offentliggjort