Musik, fællesskab – og meget mere

Velkommen til Nordic Folk Festival. En unik festival som kombinerer
Musik. Mad. Natur. Fællesskab. Dans. Fællessang. Workshops.

Alle festivalens ingredienser er udvalgt med omhu og blik for nordisk kvalitet og udgør tilsammen en helstøbt oplevelse.

Livøs billedskønne natur. De bedste kunstnere indenfor den nyskabende folkemusik. Gastronomi med udgangspunkt i lokale råvarer. Guidede rundvisninger, eller gåture med kæresten. Måske en dukkert i Limfjordens vande. Fællessang. Buskspil…

Nordic Folk Festival 2022 er en lille intim festival med plads til unge, børnefamilier og det modne publikum. Er du til ro og fordybelse i de historiske omgivelser? Vil du slippe ungerne fri på den bilfrie ø ved legeplads og skov? Eller vil du være vågen hele natten ved bålet? Så er Nordic Folk Festival noget for dig!

En oplevelse med det hele …

Ved Nordic Folk Fetival stræber vi efter at sammensætte en holistisk oplevelse, hvor det ikke blot er musikken, der tiltrækker folk men også Limfjorden og øens smukke natur og spændenden nytænkende programpunkter for både børn og voksne.

Vi vil løbende offentliggøre festivalens kunstnere samt et udvalg af spændende oplevelser, men kan fra- og tilvælge, så man selv sammensætter sin perfekte festival. Nedenfor er blot nogle af de oplevelser, du kan få med i købet af en festivalbillet.

  • Nyskabende Nordisk folkemusik
  • Fantastisk Limfjordsnatur
  • Fællessang fra den nye Højskolesangbog
  • Bal
  • Foredrag
  • Buskspil
En naturskøn ø i Limfjorden

Livø

Livø kaldes Limfjordens grønne paradis og indeholder de fleste danske naturtyper trods dets lille størrelse. Du finder på en kort gåtur både hede, gammel lysåben egeskov med hassel, andre ryper blandingsskov, strandenge, enebærkrat og lange sandstrækninger ved kysterne.

På øen findes et meget varieret dyreliv, med en større sælkoloni (hvor der dog ikke er adgang) samen en stor bestand af dåvildt, og mindre bestande af råvildt, ræv, hare og mår. Et stort antal fugle gæster øren og yngler.

Det økologiske landbrug på øen eksperimenterer med gamle kornsorter og glutenfri afgrøder – og så du kan ud også hilse på en besætning af ca. 150 kvæg af racen Black Angus, som står for en stor del af naturplejen på Livø.

Du kan købe en éndags billet til lørdag, men vi anbefaler, at du forkæler dig selv og køber en weekendbillet. Det giver dig tid til at nyde øens unikke natur og deltage i hele festivalprogrammet.

Sådan gør du:

  • Fredag eftermiddag ankomst, indkvartering. og aftensmad
  • Musik til solnedgangen
  • Lørdag deltagelse i festivalprogrammet. Vi vil opfordre dig til at udforske Livøs smukke, økologiske natur. Enten på en guidet tur eller i dit eget selskab
  • Søndag byder på et mindre program, og festivalen afsluttes med frokost og koncert.
Læs mere om Livø og Livø Feriecenter her.
Godt selskab og lækker hjemmelavet mad

Livø Feriecenter

Nordic Folk Festival afholdes I tæt samarbejde med Livø Feriecenter, som står for facilitering af øens overnatningsmuligheder, forplejning til øens gæster fra kroen. Det er hold af fantastiske mennesker, som hvert år glæder sig til at Nordic Folk Festival gæster besøger dem.

Overnatning

Der er gode muligheder for både at overnatte med tag over hovedet og i telt. Du kan vælge mellem en hyggelig teltplads lige ved siden af øens forsamlingshus eller med tag over hovedet på et vandrehjem eller hotelværelse.

Forplejning

Det skønne hold af tjenere, kokke og indehavere bag Livø Feriecenter arbejder tæt sammen om at lave lækker mad med råvarer fra både ø og fastland. Du er sikret, at din appetit bliver stillet med skønne råvarer lavet om til endnu skønnere måltider.

Book ophold under festivalen

I modsætning til foregående år køber man musikbilletten separat fra overnatning, forplejning og færgeoverfart.

Læs mere under ‘FAQ’ her.